gabrielcodebig

7 Gode grunde

7 Gode grunde til at abonnere på Kostpyramiden.dk’s nyhedsbrev:

istockemail1. Du får hver måned overskrifterne på de nyeste artikler leveret som email. Så kan du selv vælge hvilke du synes, du har brug for at læse. Du sparer kostbar tid og får kun de informationer du har brug for.

2. Når du abonnerer på Kostpyramiden.dk deltager du automatisk i den månedlige lodtrækning om spændende præmier, der kan hjælpe dig til at blive sundere (når du vinder modtager du din præmie indenfor en uges tid og du kan sagtens vinde mere end én gang).

3. Det er fuldkommen gratis at abonnere.

4. Hundredvis af interesserede modtager hver måned vores nyhedsbrev. Det gør de fordi de gerne vil være på forkant med den nyeste viden om sundhed. Hvad med dig?

5. Du kan teste det et par måneder og hvis du ikke synes om det, kan du med et enkelt klik selv framelde dig igen. Og vi giver ikke din email videre til andre. Vi hader spam lige så meget som du gør.

6. Usund levevis kan være ekstremt skadelig for både sind og krop. Uvidenhed på området kan være livsfarlig.

7. Det er bare smart at abonnere.

Indtast dit navn og din email herunder og klik på »Tilmeld nyhedsbrev«. Efter et øjeblik modtager du en mail hvori du skal bekræfte din tilmelding ved at klikke på et link. Dette ekstra trin er for at sikre, at ingen kan tilmelde andre mod deres vilje. Vi ønsker dig god fornøjelse med læsningen…