gabrielcodebig

Anmeldelse: “9 Veje til Vitalitet”

For efterhånden en del år siden var Thorbjörg Hafsteinsdottir med til at skabe en ny måde at tænke sund kost – og hun er her stadig sundere og stærkere end nogensinde.

Thorbjörg Hafsteinsdottir har været med til at sætte en ny standard for tanker om kost. Her er lidt omtale af hendes nyeste bog som helt klart er værd at investere i. Læs og døm selv:

Stærkt immunforsvar, stabilt blodsukker, balanceret nervesystem, god fordøjelse og sundt kredsløb givet et vitalt DNA. Skal du have mere energi og styrke, drømmer du om harmoni og balance eller ønsker du at fyre op under passionen og leve livet hver dag?

Klik her for at se “9 Veje til Vitalitet” på Saxo.

9 veje til et vitalt liv giver dig vitalitetscirklen, som er 9 forskellige områder, der er essentielle for, hvad du ønsker at opnå i dit liv, din hverdag og hvert eneste øjeblik.

Måske skal dit blodsukker stabiliseres. Måske skal dit immunforsvar styrkes. Eller måske skal der fyres op under passionen. Det kan også være, du har brug for afgiftning, at balancere dit nervesystem eller få gang i kredsløbet, så vitaliteten kan blomstre.

Bogen indeholder 9 kapitler – et for hver område i vitalitetscirklen – og hvert kapitel giver dig eksempler, gode råd, trin for trin-vejledning og 5 opskrifter til det vitale liv, du drømmer om.

Klik her for at se “9 Veje til Vitalitet” på Saxo.

Hvad mener du? Har du allerede læst “9 Veje til Vitalitet” af Thorbjörg Hafsteinsdottir? Hvad synes du? Skriv en kommentar…

Skriv en kommentar: