gabrielcodebig

Anmeldelse: Funky Favoritter

Skal I have lidt lækkert til aftensmad derhjemme i aften? Er det din tur til at holde ´Spis & skrid-middag´ for naboer, venner og børn? Eller kommer der familie på besøg i weekenden?

Så er “Funky Favoritter – glad mad til hverdag og gæst” et godt bud på de helst rigtige opskrifter! Nogle af bogens gode retter kan laves i en ruf, andre skal du kræse lidt om. Her kan du vælge at invitere din mand, kone, kæreste, ungerne eller gæsterne, med ud i køkkenet, så I kan forberede middagen sammen, mens I snakker. Og skulle I have lyst til rigtigt at komme i stemning, har bogen konkrete forslag til funky musik!

Klik her for at se “Funky Favoritter” på Saxo.

Funky familiemad har inspirationen til forskellige sammenkomster, store som små, men altid med det hyggelige samvær omkring spisebordet eller på picnictæppet i fokus. Her er super snacks og små forretter som Laksehapsere med aspargespesto – funky-fantastiske salater som Salat med figner, brie og parmaskinke – comfort food (mad, der gør glad) som Karamelliseret roastbeef med lyn-urtebearnaise, gammeldags gryderetter som Boeuf bourgignon, forslag til en tur ud i det blå med Kyllingepakker med olivenpesto og andre gode ting i picnickurven, brød og pesto til dyp og spis, lidt sylteopskrifter til lange søndagseftermiddage og skønne desserter som fx Chokolækker-lakridskage med after dinner mints.

“Funky Favoritter” giver dig en række fantasifulde opskrifter som du ikke finder andre steder – og de fleste af dem er faktisk ret spændende. Prøv dem når du har gæster og få masser af sjovt feedback – og til hverdag når det skal være anderledes og sjovt.

Charlotte Guéniau og Carsten Kyster har formået at skrive en moderne kogebog som er spændende og anderledes – helt sikkert værd at eje.

Klik her for at se “Funky Favoritter” på Saxo.

Hvad mener du? Har du allerede prøvet nogle af opskrifterne i “Funky Favoritter”? Skriv en kommentar…

Skriv en kommentar: