gabrielcodebig

Anmeldelse: “Sandheden om Sundhed”

Få styr på dit KRAM – kost, rygning, alkohol, motion – sund livsstil, der gør dig 14 år yngre. Afliv myterne og få sandheden.

Sandheden om sundhed er en guide til et sundere liv skrevet af Danmarks førende forsker. Bogen handler om KRAM-faktoren. Har du den, så er du i biologisk forstand 14 år yngre.

KRAM står for Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Konceptet går ud på at få nogle ganske enkle rutiner i hverdagen. Når det er nemmere sagt end gjort at holde vægten, kvitte smøgerne, drikke mådeholdent og motionere dagligt, så skyldes det, at vi påvirkes af en lang række omstændigheder, som vi ikke er bevidste om. Men en væsentlig vej til at få succes med et sundt liv er viden.

Klik her for at se “Sandheden om Sundhed” på Saxo.

Denne bog bygger på viden og dokumentation tilsat sund fornuft og gode råd. Bogens kerne er de fire hovedkapitler om Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Der er særligt fokus på betydningen af kost og motion og alle myterne bliver aflivet – for hvorfor bruge en masse penge og tid på det, der ikke virker.

Fyldt med sjove anekdoter, gode eksempler og enkle tip til, hvordan du bl.a. kan blive mere aktiv i hverdagen, giver bogen dig viden om, hvad der reelt er sundt og usundt.

Med udgangspunkt i videnskabelig viden og dokumentation giver forfatteren gode råd om, hvordan man ved at ændre på få rutiner og vaner kan få styr på sin kost, rygning, alkoholforbrug og motion og dermed leve et sundere liv.

Sandheden om Sundhed af Bente Klarlund er en rigtig god all round bog om sundhed. Her handler det nemlig ikke kun om kosten med hele vejen rundt. KRAM står for Kost, Rygning, Alkohol og Motion som er de fire vigtige områder af sundhed. Bestil bogen nu og læs den så snart du modtager den.

Bente Klarlund er læge og en meget aktiv fortaler for at tænke sundhed ind i lovgivningen. Hendes bøger er stærkt funderet i forskning og er et godt bud på en ny sundhedspolitik

Klik her for at se “Sandheden om Sundhed” på Saxo.

  Beskrivelse af forfatteren

 • Bente Klarlund Pedersen, 51 år
 • 2007 Klinisk professor i integrativ medicin
 • 2005 Centerleder for CIM, Danmarks Grundforskningsfonds Center for Inflammation og Metabolisme
 • 2004 Formand for Det Nationale Råd for Folkesundhed
 • 2001 Forskningsrådsprofessor
 • 1997 Overlæge på Epidemiklinikken på Rigshospitalet
 • 1996 Speciallæge i intern medicin
 • 1995 Speciallæge i infektionsmedicin
 • 1988 Dr.med.
 • 1983 Cand.med.

Hvad mener du? Kender du “KRAM”? Har du læst bogen? Skriv en kommentar…

Skriv en kommentar: