gabrielcodebig

Anmeldelse: “Spis Maven Flad”

De fleste af os kender det: maven buler. Og mange af os har også prøvet at være på slankekur og konstateret, at det ikke er på maven, fedtet forsvinder.

Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål – uden at det koster timevis i fitness-centret eller kilometer efter kilometer med løbeskoene snøret på.

At få en fladere mave handler ikke om at sulte eller træne uhæmmet. Det er kostens sammensætning af fedt, sukker og kulhydrater, der skal ændres, hvis man vil påvirke de runde former og laget af mavedeponeret fedt.

Klik her for at se “Spis Maven Flad” på Saxo

Dit daglige kalorieindtag har selvfølgelig betydning, men maden i Spis Maven Flad holder dig mæt og indeholder oven i købet lækkerier, der normalt er syndige sager i slankesammenhæng – som fx mayonnaisesalater og nødder.

Til inspiration indeholder bogen fotos, tips og erfaringer fra en række kvinder, der har afprøvet Charlotte Hartvigs kostplan og erfaret, at den virker. Helt uden motion.

Diætisten Charlotte Hartvig har tidligere udgivet bestselleren “Skrump dig Glad” og udgav i foråret 2009 den stærkt sælgende “Spis dig Gravid” i samarbejde med gynækolog Bjarne Stigsby.

Spis maven flad er skrevet i samarbejde med Majbritt L. Engell, der står for bogens mange appetitvækkende opskrifter.

Flere end 18.000 læsere har taget bogen “Spis Maven Flad” til sig med begejstring. Forfatterne følger nu bogen op med “Hold maven flad – Spis bare videre”, der giver masser af inspiration, tips og gode råd til at holde fast i de gode vaner – og holde maven flad. For altid.

Klik her for at se “Spis Maven Flad” på Saxo

Hvad mener du? Har du læst og brugt “Spis Maven Flad”? Skriv en kommentar…

Skriv en kommentar:


Kristoffer Føns siger:

Jep, som min navnebroder med Ch skriver, så har min mor også købt bogen og taler meget positivt om opskrifterne m.m. Så jeg overvejer også kraftigt at bruge de par hundrede kroner og få den hjem på hylden, men jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt den også henvender sig mod mænd?

Christoffer siger:

Jeg har ikke selv købt bogen, men jeg ved at min kære mor har købt bogen, og er tilfreds med hendes køb.