gabrielcodebig

Kender du din omega 6/3 balance?

Kender du din omega-6/3 balance? Ved du at rent sundhedsmæssigt er det måske den allervigtigste balance? Og at den kan testes videnskabeligt?

Omega-6 og omega-3 er begge essentielle flerumættede fedtsyrer som vi ikke kan danne selv, men er nødt til at få tilført gennem maden. De indgår i cellemembranen i alle kroppens celler og er derfor livsnødvendige for alle funktioner i kroppen – også din hjerne og dermed din tænkning og dit humør.

Det som de fleste ikke ved er, at der skal være en bestemt balance mellem de to, og at de fleste mennesker får alt ALT for meget omega-6. Denne ubalance giver det forskerne kalder en ‘stille inflamation’ – en tilstand som muligvis er forstadiet til de fleste af de livsstilsygdomme vi kender i dag.

De nordiske landes sundhedsstyrelse anbefaler at man højst har fem gange så meget omega-6 som omega-3 i kroppen (5:1), men de fleste forskere mener at den optimale balance snarere er under 3:1. I Danmark ligger gennemsnittet over 15:1.

Lidt længere nede finde du 12 vigtige minutter fra CBN om det som omega 6/3 balancen handler om. Se den og gør noget ved det…

Jeg tog fornylig selv en omega 6/3 balancetest, og selvom jeg spiser fisk 2-3 gange om ugen viste testen uhyggelige 13:1. Det vil sige at jeg havde 13 gange så meget omega-6 som omega-3 i min krop! Efter nogle få måneders målrettet indsats var min balance nede under 3:1 – og det kan mærkes! Har du lyst til selv at tage testen (eller hvad med din partner eller dine børn) så udfyld formularen herunder, så sender jeg dig information om hvordan du gør.

Yes, jeg vil gerne vide mere om Omega-6/3 balancetesten…

Dit navn (skal udfyldes)

Dit mobilnr (skal udfyldes)

Dit postnr (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Skriv en kommentar: